Adverteren op Google

Als je opzoek bent naar een product of dienst, ga je naar Google. Jouw doelgroep doet dit ook! Het is dus belangrijk om in de bovenste zoekresultaten te komen, zodat een potentiële klant ziet dat jij een oplossing of product hebt voor zijn/haar probleem.

Bovenaan komen in Google kan gemakkelijk en relatief goedkoop met Zoekmachine Advertenties. Adverteren in zoekmachines zoals Google, ook wel SEA of zoekmachine advertenties genoemd is een effectieve manier om een potentiële klant te bereiken die opzoek is naar jouw product of dienst. Doordat we gepersonaliseerde advertenties creëren, weten we zeker dat we jouw doelgroep bereiken.  

Daarnaast werkt Google met Cost Per Click biedsysteem. Dit systeem rekent pas kosten wanneer een bezoeker daadwerkelijk geklikt heeft op de advertentie. Zo betaal jij alleen maar voor bezoekers die ècht geïnteresseerd zijn in jouw onderneming of project.

Adverteren op Google laat je natuurlijk het liefst over aan een èchte specialist. Wij hebben alles in huis om jouw campagne succesvol te maken. Hoe we dit doen?

Gratis strategiegesprek.

Bereik de juiste personen op het juiste moment.

"In 1 gesprek weet ik hoe wij advertenties kunnen inzetten voor jou."

"In 1 gesprek weet ik hoe wij advertenties kunnen inzetten voor jou."

Luc van den Borne

1. Kennismaking

We gaan uitgebreid kijken naar jouw bedrijf èn de huidige marketingstrategie. We kijken welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw bedrijf, en hoe we samen voor het beste resultaat kunnen gaan.

2. Strategie

Met een duidelijke en overzichtelijke Google strategie bepalen we hoe we de resultaten gaan behalen die jij voor ogen hebt. Aan de hand van deze strategie gaan we de Google campagnes opzetten.

3. Uitvoering

Wij doen hetgeen waar we goed in zijn; het behalen van resultaat. We zorgen ervoor dat jouw marketingmachine 24 uur per dag voor resultaat blijft zorgen, terwijl jij lekker kan ondernemen. Want dat doe je het liefste!

4. Optimaliseren

Na het opzetten van de campagnes is het belangrijk dat ze consistent resultaat blijven behalen. Met de juiste optimalisatie zorgen we dat je altijd het meeste resultaat krijgt tegen de laagste kosten.

Google Shopping is een enorm interessant marketingkanaal voor webshops. Door de visuele indeling van Shopping advertenties zien potentiële klanten gelijk jouw prachtige producten in de zoekresultaten. Want zeg nou zelf, een foto zegt toch meer dan duizend woorden?! Net als bij Search advertenties betaal je pas per klik. De potentiële klant wordt doorverwezen naar jouw productpagina, waar ze meer informatie kunnen bekijken, en natuurlijk bestellen. 

Is jouw bedrijf onvoldoende zichtbaar bij jouw doelgroep? Door middel van Display advertenties ben jij zichtbaar op websites waar jouw doelgroep zich bevindt en vergroot jij jouw naamsbekendheid. In tegenstelling tot Search advertenties kan je jouw product of dienst visueel presenteren op uiteenlopende websites die samenwerken met het Google Display Platform. Deze websites bereiken meer dan 90% van de wereldwijde internetgebruikers. Voorbeelden van bekende Google Display Partners zijn Buienradar en verschillende nieuwssites. Ook G-Mail en YouTube zitten bij Display aangesloten.

De voordelen

Logo Donrox
Logo Leasenext
Logo Ayurveda Specialist

Projecten waar wij trots op zijn.

Laat een berichtje achter, dan komen wij er op terug!

Samen sparren?

Wij zijn doordeweeks altijd bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 via het onderstaande telefoonnummer.

Mailen kan natuurlijk 24/7.

+31 495 700 257
[email protected]

Laat een berichtje achter, dan komen wij er op terug!

Samen sparren?

Wij zijn doordeweeks altijd bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 via het onderstaande telefoonnummer.

Mailen kan natuurlijk 24/7.

+31 495 700 257
[email protected]