Online Marketing Bureau Limburg.

Digital Made Easy is hèt online marketing bureau in Midden-Limburg. Wij komen bij jou op locatie òf je komt naar ons kantoor in het centrum van Weert voor een vrijblijvende kennismaking. Zo maken we kennis met jouw bedrijf, en weten we wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Online marketing, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Als echte online marketing gekken weten wij waar de mogelijkheden liggen, al lijken die soms eindeloos. Wij hebben een messcherpe visie op online marketing, en met jouw doelen voor ogen gaan we aan de slag om deze visie in de praktijk te brengen. Omdat de mogelijkheden (bijna) eindeloos zijn, weet je misschien niet waar de mogelijkheden liggen, en mis je kansen. Door onze diensten kun jij je weer focussen op wat ècht belangrijk is, namelijk jouw bedrijf.

Gratis strategiegesprek.

Bereik de juiste personen op het juiste moment.

"Met een gratis strategiegesprek kom je erachter hoe we doelgericht jouw doelgroep in Weert en omgeving bereiken"

"Met een gratis strategiegesprek kom je erachter hoe we doelgericht jouw doelgroep in Weert en omgeving bereiken"

Luc van den Borne

Waarom een Online Marketing Bureau in Limburg?

Voor jouw bedrijf wil je natuurlijk een online marketing bureau hebben die kennis heeft van Limburg en omgeving. Als Online Marketing Bureau gevestigd in Weert (Limburg) kennen we de kansen in Limburg als geen ander. In onze kennismaking maken we een heldere analyse van de concurrenten in Limburg en de andere markten waarin je opereert. We kijken waar de kansen liggen, en hoe we daar goed op in kunnen spelen. 

Om lokaal en regionaal goed vindbaar te zijn stellen we o.a. Google Mijn Bedrijf in, optimaliseren we op kansrijke zoekwoorden, maken we content en houden we jouw volgers op de hoogte op sociale media. Daarnaast zorgen we dat jouw website als een zonnetje loopt. We zorgen ervoor dat potentiële klanten in de regio Limburg en omgeving niet meer om jouw bedrijf heen kunnen.

Digital Made Easy is het full service online marketing bureau in Weert, die jou volledig kan ontzorgen op het gebied van online marketing. Je kan terecht voor het adverteren op sociale media, adverteren in zoekmachines (SEA), maar ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Verder kunnen we jou ook helpen met het verbeteren van jouw website, het beheren van jouw social media of e-mailmarketing. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen jouw bedrijf helpen.

Logo Donrox
Logo Leasenext
Logo Ayurveda Specialist

Projecten waar wij trots op zijn.

Onze diensten

Social Media Beheer

Wij beheren, creëren en plaatsen de content voor jouw social media kanalen. Zo zit je nooit meer met je handen in het haar over wat je moet plaatsen om klanten te krijgen.

Social Media Marketing

Met creatieve en effectieve social media advertenties zorgen we ervoor dat je de ideale klant aanspreekt. Met de juiste strategie zorgen we voor meer omzet.

Zoekmachine Advertenties

Ben je opzoek naar een product of dienst? Dan ga je naar Google. Dit is precies wat jouw potentiële klanten doen. Het is dus belangrijk om de aandacht te trekken in de zoekresultaten. Onze specialist helpt je daar graag bij.

Zoekmachine Optimalisatie

Wij optimaliseren jouw bestaande website om hoger in de zoekmachine resultaten te komen. Voor veel ondernemers is dit onbekend terrein, en een tijdrovend proces. Wij weten hoe we dit het beste kunnen aanpakken voor jouw website.

1. Kennismaking

We gaan uitgebreid kijken naar jouw bedrijf èn de huidige marketingstrategie. Daarnaast kijken we welke platformen voor jou interessant zijn. Dit doen we onder het genot van een koffie mèt echte Weerter vlaai!

2. Strategie

We gaan kijken wat er nodig is om jouw doelen te behalen. We onderzoeken jouw doelgroep, statistieken en kijken naar de concurrentie. Want die willen we natuurlijk een paar stappen voor zijn.

3. Uitvoering

Wij doen hetgeen waar we goed in zijn. Het behalen van resultaat. We zorgen ervoor dat jouw marketingmachine 24 uur per dag voor resultaat blijft zorgen. Ondertussen kan jij lekker blijven ondernemen.

4. Optimaliseren

Na het opzetten van de campagnes is het belangrijk dat ze constant resultaat blijven behalen. Optimaliseren is daarom noodzakelijk. Zo zorgen we dat je altijd het meeste resultaat krijgt tegen de laagste kosten.

Ben jij klaar voor resultaat?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van online marketing weten wij wat voor resultaten zorgt. Wij kiezen altijd voor een efficiënte en effectieve strategie, zodat we zoveel mogelijk positieve impact maken op jouw bedrijf. Ben je overtuigd van de kracht van een nieuwe generatie marketeers? Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan. Wij komen bij jou op locatie, of je komt langs bij het kantoor van het gezelligste online marketing bureau van Weert en omgeving. De koffie staat klaar!

De koffie staat klaar.